България, гр. Силистра

За ДИГА Инженеринг

Фирма ДИГА Инженеринг ООД  е българска частна фирма съществуваща повече от 25 години. Производствената й програма се състои в направление:

  1. Проектиране и изработване на инструментална екипировка – шприцформи ( матрици ), форми за леене под налягане и други нестандартни инструменти по заявка на клиента. За тази си дейност фирмата е оборудвана със съответния машинен парк – стругове, фрези,  шлайфове, електроерозийна машина и други такива, необходими за изработката на инструментална екипировка по съвременни способи и стандарти.
  2. Изработване на пластмасови изделия  за технически детайли. Използват се изключително материали с нужния сертификат – ABS, PЕ, PA, PP.  За дейността си фирмата разполага с машинен парк от шприц автомати.
  3. Проектиране и изработване на златарски валове: Електрически и ръчни, с два или четири вала.

 

Фирмата изработва  детайли за  клиенти както от странатa, така и от чужбина.

Фирма „ДИГА Инженеринг“ ООД е разположена на своя собствена територия и собствена производствена сграда. Стремежът на фирменото ръководство е непрекъснато да обновява и разширява машинния парк за да отговаря адекватно на новите съвременни изисквания и предизвикателства на нашето време.